Suriname, Waterkant, Holandês

[ad_1]

Bij een gewapende roofoverval maandagavond in het Nassaugebied in Suriname, is één persoon om het leven gekomen en zijn twee personen gewond geraakt.

De Surinaamse politie kreeg gisteravond rond 20.00u de melding binnen. Bij onderzoek bleek dat inderdaad een gewapende roofoverval gepleegd is in het achterland waarbij personen op een ATV zijn beschoten.

Vernomen wordt dat een Braziliaan ter plaatse het leven heeft gelaten nadat hij een schotwond opliep. Een tweede slachtoffer dat er ernstig aan toe is, werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Er is nog een slachtoffer zijn die schotwonden aan zijn benen opliep.

De redactie van Waterkant.net verneemt van een familielid van het tweede slachtoffer, dat het gaat om de 33-jarige gouddelver Purcy A. Volgens het familielid liep de gouddelver een schotwond op in zijn buikstreek (foto).

Purcy zou verklaard hebben dat hij met vier mannen op een ATV reed richting Paramaribo. Op een gegeven moment werd er vanuit het bos geschoten door vermoedelijk zes gemaskerde en gewapende criminelen met automatische wapens.

De Surinaamse politie was ter plaatse voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor. Van de gewonde gouddelver is 700 gram ruw goud weggenomen.

[ad_2]

RPT

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร