Noruega, Aftenposten, Norueguês

[ad_1]

Joan Laporta mener en eventuell feilaktig annullering mot Real Madrid kan rettferdiggjøre en omkamp.

ANNULLERT: Diskusjonen om stjerneskuddet Lamine Yamal skulle stått notert som målscorer mot erkerivalen er på ingen måter over.

– Hvis det etter gjennomgang av videoopptak og lyd fra situasjonen blir bekreftet at det var en feil i VAR-vurderingen, vil vi ta alle tilgjengelige skritt for å reversere situasjonen, uten å utelukke å kreve omkamp, sier Barcelona-presidenten i en video klubben la ut dagen etter kampen:

Barcelona tapte 3–2 mot Real Madrid i søndagens El Clásico. Spesielt én situasjon har blitt heftig diskutert i ettertid.

På stillingen 1–1 trodde Barcelona og Lamine Yamal at de hadde økt til 1–2. Men hverken linjedommeren eller VARs kameravinkler kunne med 100 prosent sikkerhet konstatere om ballen faktisk var inne eller ikke.

Etter en lang VAR-sjekk ble scoringen annullert.

– Hvis det bekreftes at det var mål, vil vi vurdere å kreve omkamp, fortsetter Barcelona-presidenten.

«SÅ MYE»: Robert Lewandowski prøver trolig å vise dommer Cesar Soto Grado hvor mye ballen var over mål.

– De må ha et sikkert bilde som viser at ballen er inne for at det skal gis mål. Dersom de ikke har det, så må de spille videre, kommenterte Simen Stamsø-Møller, TV 2s fotballekspert, da reprisene rullet over skjermen.

– Om VAR-sjekken ikke kan konkludere med at ballen er over linjen: ikke mål, fulgte han opp.

La Liga er den eneste av topp fem-ligaenetopp fem-ligaenePremier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1. som ikke har mållinjeteknologi. Det uttrykte avtroppende Barcelona-trener Xavi sin misnøye over etter kampen:

– Det er en skam at vi ikke har mållinjeteknologi. Om vi vil være den beste ligaen i verden, så må vi ha det, sa treneren.

– Teknologien koster penger. Det har de ikke i La Liga, kommenterte Stamsø-Møller.

RASENDE: Xavi og hans spillere følte seg snytt.

Klubbpresident Laporta delte også sitt generelle syn om VAR i videoen:

– Jeg er ikke en stor tilhenger av VAR, fordi jeg mener det tar bort spontaniteten i fotballen. Men nå som vi har det, må vi bruke det for å unngå feil som kan føre til urettferdige avgjørelser.

Laporta mener det var flere diskutable situasjoner i kampen, men at den annullerte scoringen til Yamal var den mest avgjørende.

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร