Grécia, Tanea, Grego

[ad_1]

Ξεχειλίζει η οργή για τους αστυνομικούς από την οικογένεια της 28χρονης Κυριακής Γρίβας, καθώς 23 ημέρες μετά τη δολοφονία έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για τις ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης που είδε το σπλάχνο να πέφτει νεκρό από τις μαχαιριές του 39χρονου μίλησε στο Star και ξέσπασε για τις ευθύνες των αστυνομικών.

Ο Αθανάσιος Γρίβας από τη μία βλέπει τον δολοφόνο της κόρης του να επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, προκειμένου «να πέσει στα μαλακά», ενώ από την άλλη δεν έχει καμία ενημέρωση για τις ευθύνες των αστυνομικών.

«Διεξάγεται έρευνα. Για την αστυνομία, 23 ημέρες θέλω να μάθω και αυτοί ποιον κοροϊδεύουν. Θα τους έλεγα να πετάξουν τη στολή και να κάνουν κάποια άλλη δουλειά γιατί και την επόμενη ημέρα που πήγα εγώ, πέντε λεπτά κράτησε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα η παρουσία μου. Ούτε καν με δέχτηκαν να ανέβω πάνω να δω αξιωματικό υπηρεσίας. Να ταυτοποιήσουν ότι εγώ είμαι ο πατέρας της», είπε οργισμένος ο πατέρας της 28χρονης.

«Ντροπή μας και ντροπή τους σε όλους. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο», προσέθεσε.

«Θέλω να τους ρωτήσω. Αν ήταν δικό τους παιδί, η μητέρα τος, η αδερφή τους, ο πατέρας τους, τι ακριβώς θα έκαναν. Αυτό θέλω να μου πούνε. Θα την άφηναν και θα έφευγε; Για τους αστυνομικούς, η γνώμη μου, φταίνε άπαντες και όλοι θα πρέπει να τιμωρηθούν. Από τον πρώτο ως και τον τελευταίο για να ξεκαθαρίσει εντελώς αυτό το θέμα. Αρκετά χαϊδεύτηκαν κάποια αυτιά. Όλα λάθος πήγαν», είπε ακόμα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, βλέπω την αλήθεια»

Ο Αθανάσιος Γρίβας εξέφρασε επίσης την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δεν έχει «επίσημη ενημέρωση μέχρι και σήμερα δεν έχω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων ή από κάποιο άλλο τμήμα».

Ο πατέρας δεν έκρυψε τον πόνο του, καθώς ξέρει ότι δεν θα ξαναδεί το σπλάχνο του και πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί. «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Γιατί εγώ το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν βλέπω εφιάλτη, βλέπω την αλήθεια, την πραγματικότητα. Ότι η κόρη μου δεν είναι εδώ και κάποιοι άλλοι ακόμη αναπνέουν. Κάποιοι άλλοι ακόμα είναι στις δουλειές τους. Και κοιτάνε πώς θα τη γλυτώσουν», είπε ακόμα.

Όσον αφορά τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ο πατέρας της 28χρονης τις κάλεσε να μιλήσουν: «Μιλήστε, μιλήστε, μην φοβάστε. Και όταν θα μιλήσετε θα δείτε ότι αποδυναμώνετε το δυνάστη σας», κατέληξε.

Τελευταία Νέα

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร