Finlânda, Iltalehti, Filandês

[ad_1]

Manchester City voitti Chelsean Englannin cupin välierässä 1–0.

Bernardo Silva tuuletti cupin välierän voittomaalia. AOP

Se ei todellakaan näyttänyt nätiltä.

Manchester Cityn peli oli täysin sekaisin Chelseaa vastaan Wembleyllä, kun kaksikko yritti selvittää ensimmäistä Englannin cupin finaalijoukkuetta.

Välierä tarjosi nuorelle lontoolaisyhdistelmälle erinomaisen mahdollisuuden horjuttaa hallitsevaa cupmestaria, mutta se ei käyttänyt lukuisia maalipaikkoja hyväkseen.

City-manageri Pep Guardiola ei ollut nimennyt norjalaistähti Erling Haalandia edes vaihtopenkille.

– Hän on loukkaantunut. En usko, että se on kovinkaan vakavaa, mutta tänään hän ei pysty pelaamaan. En tiedä, onko hän kunnossa seuraavassakaan ottelussa, katalonialaiskoutsi perusteli.

Haalandin poissaolo ei kuitenkaan selittänyt, miksi Cityn peli yski niin pahasti. Viikolla se oli tippunut Real Madridille Mestarien liigassa, ja ajoittain Wembleyllä näytti, että se suorastaan tyrkytti finaalipaikkaa Chelsealle.

Se ei kuitenkaan Sinisille kelvannut.

Varsin keskinkertaisen välierän ratkaisu tuli vasta 84. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Jérémy Doku murtautui boksiin ja syötti pallon Kevin De Bruynelle. Belgialainen juoksi päätyyn ja käänsi pelivälineen takaviistoon Bernardo Silvalle.

Portugalilaisen viimeistely meni verkkoon Chelsea-pelaajien kautta.

Manchester City voitti viime vuonna triplan. Siihen samaan se ei enää voi yltää, mutta pettymyksestä huolimatta kausi voi päättyä sekä Valioliigan että cupin tuplamestaruuteen.

Samalla Citystä tulisi koko englantilaisen futishistorian ensimmäisen seura, joka on voittanut neljä liigatitteliä putkeen.

Ei se ihan umpisurkealta suoritukselta kuulosta.

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร