Finlânda, Ilta Savo, Filandês

[ad_1]

Saat houkuttelevan tarjouksen, rapu. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

HÄRKÄ

Päivällä on osaksesi varattuna jokin hauska yllätys, joten älä laadi itsellesi liian tiukkaa aikataulua. Joutilaisuus tekee hyvää myös luovuudellesi.

KAKSONEN

Olet tavallista herkempi ärsykkeille. Sinulle tekisi hyvää ottaa omaa aikaa, ja viettää se itsellesi mielekkään puuhailun tai rentoutumisen merkeissä.

RAPU

Saat houkuttelevan tarjouksen, mutta ennen kuin vastaat myöntävästi mieti, onko sinulla tarpeeksi aikaa ja todellista paloa sitoutua niin isoon asiaan.

LEIJONA

Intohimo on päivän sana ja johtotähtesi kaikessa mitä teet ja ajattelet niin ihmissuhteissasi, töissäsi kuin harrastuksissakin. Tunteet hallitsevat.

NEITSYT

Olosi on nyt hieman levoton ja hermostunut. Suuntaa vaikka lenkkipolulle tai luontoon, niin mielesi asettuu. Tänään ei kannata tehdä isoja päätöksiä.

VAAKA

Sinulle tuputetaan neuvoja ja ehdotuksia, mutta kukaan muu kuin sinä ei voi tietää, mitä oikeasti kaipaat ja haluat. Selvitä se, ja toimi itsenäisesti.

SKORPIONI

Edessä on jokin konflikti. Esitä kantasi rauhallisesti ja selkeästi, sillä turha inttäminen vie vain syvemmälle suohon. Hyvällä tahdolla sopu syntyy.

JOUSIMIES

Saatat joutua purkamaan muiden välisiä jännitteitä. Vaikka olet hyvä sovittelija, turha draama verottaa voimiasi, joten älä lähde joka kiistaan mukaan.

KAURIS

Karismasi puree, ja uskallat nyt myös hyödyntää sitä tavallista rohkeammin. Tänään on aloitteiden ja ehdotusten päivä. Älä turhaan säästele ideoitasi.

VESIMIES

Olet luova ja levoton, mikä saattaa näkyä omintakeisina ratkaisuina ja tarpeena saada tehdä asiat omalla tyylilläsi. Et suostu toisten määräiltäväksi.

KALAT

Ilma on tänään sakeanaan suuria ja vahvoja tunteita. Sinut on nyt tavallista helpompaa saada innostumaan uusista asioista, mutta myös suistaa tolaltasi.

OINAS

Saat tilaisuuden loistaa taidoillasi ja hankkia kunniaa ja ihailua. Päivä suosii myös rohkeita päätöksiä, joten mieti mitä haluat, ja pistä tuulemaan.

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร