Finlânda, Ilta Savo, Filandês

[ad_1]

Sebastien Ogier nousi rallin kärkeen. Kroatian MM-kilpailu huipentuu sunnuntaina iltapäivällä.

Kroatian MM-rallin 18. erikoiskoe keikauttatti voimasuhteita rallin kärjessä. Rallin johtopaikka vaihtui, ja ranskalaiskonkari Sebastien Ogier nousi Thierry Neuvillen ja Elfyn Evansin ohi kärkeen.

Neuville vioitti autonsa oikeaa etusiipeä erikoiskokeella ja hävisi Ogierille peräti 21,8 sekuntia. Myös Evans teki ajovirheen ja menetti aikaa.

Ogierilla on 9,1 sekunnin johto Evansiin ja 10,2 sekunnin johto kolmanneksi pudonneeseen Neuvilleen, kun kilpailusta on ajamatta enää kaksi erikoiskoetta.

– Tuolla on todella helppoa tehdä virhe. Me taistelemme, Toyotalla ajava Ogier sanoi MM-sarjalle.

Neuville harmitteli virheitään, koska kilpailun voitto tuntui olevan hänen hyppysissään. Evansin auto pyörähti ja osui tien reunaan, mutta säilyi ehjänä.

– Siinä oli liukas kohta. Auton perä osui lujaa vasemmalle, ja auto pyörähti. Auto on kuitenkin kunnossa, Evans totesi.

Myös Adrien Fourmaux oli erikoiskokeella vaikeuksissa oikean eturenkaan rikkouduttua. Ranskalainen menetti ongelmien takia yli 15 minuuttia ja putosi viidenneltä sijalta kauas kärjestä.

Erikokeen pohja-ajan ajanut Viron Ott Tänak on rallissa neljäntenä, yli minuutin päässä Ogierista.

Suomalaisista Rally2-luokan kuljettajista Sami Pajari ajoi erikoiskokeen ongelmitta ja nousi kokonaiskilpailussa kymmenenneksi. Lauri Joona ja Janni Hussi pysähtyivät 18. erikoiskokeella 6,5 kilometrin ajon jälkeen ja joutuivat vaihtamaan oikean eturenkaan, mutta pääsivät erikoiskokeen läpi.

– En osaa sanoa, missä kohtaa rengas rikkoutui, mutta se piti vaihtaa, Joona kertoi MM-sarjalle.

Joona on 15. sijalla. Emil Lindholm on enää 26 sekunnin päässä Joonasta.

Ajamatta on vielä 13,15 kilometrin mittainen 19. erikoiskoe ja 14,24 kilometrin mittainen 20. erikoiskoe, jolla jaetaan myös power stage -lisäpisteet.

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร