Finlânda, Ilta Savo, Filandês

[ad_1]

Melrose Place -tähden elämä ei ole ollut helpoimmasta päästä. Nyt tilanne näyttää kuitenkin valoisalta, ja suosikkisarjan fanit odottavat innolla tulevaa.

1990-luvun suosikkisarja Melrose Place nosti monet näyttelijänsä tunnetuiksi Euroopassa asti. Yksi ysärillä katsojia villinneistä sarjan tähdistä on Heather Locklear, 62. Locklear esitti Amanda Woodwardia kaikkina sarjan seitsemänä tuotantokautena vuosina 1992–1999.

Näyttelijä kuvattuna vuonna 2016.ZumZZu

Locklear nousi julkisuuteen jo Dynastiasta (Dynasty), joka oli hyvin suosittu myös Suomessa. Locklear oli sarjassa mukana 1981–1989.

Vuosina 1986–1993 Locklear oli naimisissa Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen kanssa.

Vuonna 1994 Locklear meni naimisiin toisen rokkarin kanssa, kun hän ja Bon Jovi -kitaristi Richie Sambora astelivat avioliiton satamaan.

Näyttelijä Dynastia-aikoinaan 1980-luvulla.

Heather Locklear oli pitkään naimisissa kitaristi Richie Samboran kanssa. Kaksikolla on aikuinen tytär. Kuva vuodelta 1995.

Samboran kanssa Locklear sai Ava-tyttären vuonna 1997. Molemmat Locklearin takavuosien rokkariaviomiehistä ovat tunnettuja värikkäistä elämäntavoistaan, joihin on kuulunut runsaasti päihteitä.

Locklear on itsekin ollut vuosien varrella otsikoissa päihdehuuruisten käänteiden vuoksi.

Esimerkiksi vuonna 2018 hänet pidätettiin muun muassa väkivaltaisesta käytöksestä ja poliisin kimppuun käymisestä. Locklear on myös ollut useita kertoja psykiatrisessa hoidossa.

Locklearin pidätyskuva vuodelta 2018.

Viime vuosina Locklearin kerrotaan eläneen onnellisia aikoja yhdessä kihlattunsa Chris Heisserin kanssa. Kaksikko seurusteli jo 1970–luvulla. Lopulta he löysivät toisensa uudestaan 40 vuoden jälkeen. Kihloihin Locklear ja yrittäjänä toimiva Heisser menivät vuonna 2021.

– Naimisiin meneminen ei ole tärkeää. Me olemme yhdessä ja rakastamme sekä tuemme toisiamme. Se on ainoa asia, joka merkitsee, Locklear sanoi vuonna 2021 Peoplelle.

Kesällä 2023 Daily Mail uutisoi, että näyttelijä olisi ratkennut juomaan useamman vuoden raittiuden jälkeen.

In Touch Weekly kertoi puolestaan tämän vuoden helmikuussa, että konkarinäyttelijän tilanne on parempi kuin kesällä 2023. Lähteen mukaan Lockhearin tärkein prioriteetti on raittiina pysyminen.

– Hänellä on huonoja ja hyviä päiviä. Hän on vähemmän kiinnostunut nukkemaisesta (ulkonäöstä) ja hän keskittyy enemmän terveyteen sekä raiteillaan pysymiseen, lähde kertoo lehdelle.

Locklear on laihduttanut vuosien varrella tavoilla, joita on kuvailtu julkisuudessa epäterveellisiksi.

In Touch Weeklyn artikkelissa mainitaan Locklearin ja Heisserin suhteen olevan vakaa.

Kaikesta päätellen Lockleariin luotetaan myös tämän alalla. Deadline nimittäin uutisoi äskettäin, että Melrose Placesta tullaan kuvaamaan uusia jaksoja, joissa myös Locklear on mukana.

Deadlinen mukaan Locklearin lisäksi uusissa jaksoissa esiintyvät alkuperäisistä näyttelijöistä myös Laura Leighton ja Daphne Zuniga. Kolmikon esittämiä hahmoja kuvaillaan fanien ”suosikkitrioksi”.

Melrose Place nähtiin edellisen kerran ruudussa vuosina 2009–2010, mutta tuolloin mukana ei ollut alkuperäisiä näyttelijöitä.

Lähteet: Deadline, In Touch Weekly, People, Daily Mail, The Huffington Post, Melrose Place, Prime Video

Melrose Place, Prime Video

[ad_2]

Source link

Notícias

Indonésia, Republika, Indonésio

[ad_1] REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA — Direktur Jenderal Bea dan Cukai Kementerian Keuangan Askolani buka suara soal tingginya sanksi administrasi barang impor. Dia menjelaskan besaran sanksi administrasi

Indonésia, Indo Pos, Indonésio

[ad_1] Harianjogja.com, DEPOK—Ombudsman Republik Indonesia (ORI) DIY meminta masyarakat untuk melapor jika menemui tiang-tiang kabel yang tampak semrawut. Laporan-laporan yang datang dari masyarakat ini akan

Hong Kong, South China Morning Post, Inglês

[ad_1] Hong Kong authorities will step up enforcement on illegal ride-hailing services and rogue taxi drivers over the coming Labour Day “golden week” holiday, while

Tailândia, Business Day News, Tailandês

[ad_1] มูลนิธิสุญญตาวิหารเผยหลักสูตรการดับทุกข์สำหรับผู้บริหารระดับสูงรุ่นแรก มีผู้สนใจในช่วงสองอย่างล้นหลาม รองประธานมูลนิธิฯเผยมีทั้งอดีตรัฐมนตรี อดีต สว. และอดีตปลัดกระทรวง สนใจ ชี้หลักสูตรนี้เหมาะกับโลกในยุคปัจจุบัน นายสมชาย เลิศด้วยลาภ รองประธานมูลนิธิสุญญตาวิหาร เปิดเผยว่าด้วยสถานการณ์ปัจจุบันสิ่งที่เกิดขึ้นทั้งในประเทศไทยและในโลก ทั้งปัญหาสังคม ปัญหาเศรษฐกิจ ปัญหาทุกอย่างอีกมากมายที่เกิดขึ้น สำหรับผู้บริหารจะมีการรับรู้และรับผิดชอบมากกว่าบุคคลทั่วไป ทั้งผู้บริหารหน่วยงานภาครัฐ และผู้บริหารหน่วยงานภาคเอกชน โดยทุกข์ที่เกิดขึ้นนั้น เกิดเพราะความรับผิดชอบที่มีต่อตัวเอง หน่วยงานและสังคม รวมถึงประเทศการเป็นทุกข์สำหรับผู้บริหารแล้ว มักจะไม่สามารถบอกหรือปรึกษาใครได้ เพราะความน่าเชื่อถือและความคาดหวังของคนในองค์กร