Mundi.News

Share on whatsapp
Share on facebook

Bielo Rússia, Zviazda, Bielorusso

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Lituânia, Lietuvos Rytas, Lituano

Lituânia, Lietuvos Rytas, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco

Portugal, Observador, Português

Portugal, Observador, Português

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Português –  O jornalista Vadim Fojtk morreu aos 49 anos.  Depois de uma toupeira da doença, disseram colegas

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Português – O jornalista Vadim Fojtk morreu aos 49 anos. Depois de uma toupeira da doença, disseram colegas

Holanda, De Telegraaf, Holandês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Itália, Corriere, Italiano

Itália, Corriere, Italiano

Itália, Today, Italiano

Itália, Today, Italiano

Notícias

Bielo Rússia, Zviazda, Bielorusso

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Lituânia, Lietuvos Rytas, Lituano

Lituânia, Lietuvos Rytas, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco

Portugal, Observador, Português

Portugal, Observador, Português

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Português –  O jornalista Vadim Fojtk morreu aos 49 anos.  Depois de uma toupeira da doença, disseram colegas

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Português – O jornalista Vadim Fojtk morreu aos 49 anos. Depois de uma toupeira da doença, disseram colegas

Holanda, De Telegraaf, Holandês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Itália, Corriere, Italiano

Itália, Corriere, Italiano

Itália, Today, Italiano

Itália, Today, Italiano

Albânia, Shekulli, Albanês


Pirro Naçi

Sot u hap Java e Kulturës Greke në Tiranë lajmëronte Edi Rama nga faqja e tij e facebook-ut. Thashë të merrja pjesë edhe unë në këtë event me temë “Greqia dhe Shqipëria do t’i drejtohen Hagës për detin’’ . Një udhëtim i nisur qysh në Tetor të 2020-tës.

Një udhëtim që më shumë i ngjan një ‘’Κruaziere’’ që nuk mbaron kurrë, por veçse’’ kushteve të këqia klimaterike’’ që mund ta pengojnë dhe pastaj mund të ndodhë fatkeqësia e pashmangshme. Sarkazma e gjithë historisë është se në se ndodh një gjë e tillë të dy ‘’pasagjerët’’ nuk kanë shpëtim, ose do të mbyten nga ‘’dallgët’’ ose do t’i hanë ‘’peshkaqenët’’.

Një filozof i lashtë kinez shkruante:-‘’Një udhëtim i gjatë prej kilometrash fillon nga një hap i vetëm’’. Këtë hapin e vetëm nuk e pamë kurrë. U hodh, apo dikush e ka pengur për të bërë hapin e dytë, të tretë, e kështu me rradhë. Para një viti na e kishte fajin presidenti. Iku dhe ai edhi tjetri. Me këtë në vendnumëro, një dy, një dy…! Një fjalë e ‘’leshtë’’ shqiptare thotë: -‘’E shtyra, e pështyra’’!

The post ‘’E shtyra, e pështyra’’ appeared first on Shekulli.Source link

Notícias

Bahrein, Al Bilad Press, Árabe

 قالت مجموعة “لاندمارك” أن مؤسسها المرحوم موكيش ميكي جاغتياني عُرف بقيادته الاستثنائية ونهجه الثابت الذي يركز على خدمة العملاء بأفضل وسيلة ممكنة. وتوفي جاغتياني صباح

Brunei, Media Permata, Malaio

ISTANBUL, 29 MEI – Presiden Turkiye, Recep Tayyip Erdogan hari ini menghadapi tugas berat untuk menyatukan negaranya yang berpecah belah selepas memenangi pilihan raya larian

Suazilândia, The Times Of Swaziland, Inglês

MBABANE – SNAT is suing King’s Office Estate Manager Sihle Dlamini for a sum of E75 million. The Swaziland National Association of Teachers (SNAT), alleged

Botsuana, Sunday Standard, Inglês

Sunday Standard De Beers’ sanction busting scandal snarls up Botswana talks The clash between De Beers’ diamond aggregation business model and Botswana’s drive to brand