Mundi.News

Sérvia e Montenegro, Bota Sot, Albanês

Sérvia e Montenegro, Bota Sot, Albanês

Bielo Rússia, Respublika, Indonésio

Bielo Rússia, Respublika, Indonésio

Bielo Rússia, Zviazda, Bielorusso

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Visir, Islandês

Islândia, Visir, Islandês

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

Portugal, Observador, Português

Portugal, Observador, Português

França, Le Monde, Francês

França, Le Monde, Francês

Holanda, De Telegraaf, Holandês

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco – Dlnice D1 u Humpolce je po nehod kamion neprjezdn, jeden idi zemel

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco – Dlnice D1 u Humpolce je po nehod kamion neprjezdn, jeden idi zemel

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Notícias
Sérvia e Montenegro, Bota Sot, Albanês

Sérvia e Montenegro, Bota Sot, Albanês

Bielo Rússia, Respublika, Indonésio

Bielo Rússia, Respublika, Indonésio

Bielo Rússia, Zviazda, Bielorusso

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Alia, Georgiano

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Geórgia, Yuzhnaya Osetiya, Russo

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Gibraltar, Chronicle, Inglês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Morgunbladid, Islandês

Islândia, Visir, Islandês

Islândia, Visir, Islandês

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Diena, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Letônia, Latvijas Avize, Letão

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Lituânia, 15 Minuciu, Lituano

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Macedônia, Nova Makedonija, Macedônio

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, The Malta Independent, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

Malta, Times of Malta, Inglês

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

República Tcheca, Lidove Noviny, Tcheco

Portugal, Observador, Português

Portugal, Observador, Português

França, Le Monde, Francês

França, Le Monde, Francês

Holanda, De Telegraaf, Holandês

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco – Dlnice D1 u Humpolce je po nehod kamion neprjezdn, jeden idi zemel

República Tcheca, Mlada Fronta Dnes, Tcheco – Dlnice D1 u Humpolce je po nehod kamion neprjezdn, jeden idi zemel

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Alemanha, Deutsche Welle, Inglês

Albânia, Shekulli, Albanês


Akuza për grup kriminal, gjykata lë në burg Erzen Breçanin dhe tre të arrestuarit e tjerë

Gjykata e Posaçme ka lënë në fuqi masën ‘’Arrest në Burg’’ për Erzen Breçanin dhe 3 të arrestuarit e tjerë, Dedan Gjoni, Bujar Germizi dhe Bujar Ajeti.

Ish-drejtori i policisë Tiranë, Erzen Breçani, shef i Krimeve në Komisariatin nr.6, Dedan Gjoni, Bujar Germizi dhe Bujar Ajeti do të qëndrojnë në burg deri në përfundim të hetimeve ndërsa Jonida Babameto, oficere e drejtorisë së kufirit dhe migracionit do të hetohet nën masën ‘’Detyrim Paraqitje’’.

Grupi akuzohet për vepra të rënda penale, sigurim kushtesh për vrasje, trafik narkotikësh, pastrim parash dhe përkrahje autori.

Për këtë dosje, SPAK lëshoi 11 masa sigurie, 5 prej të cilave u ekzekutuan, ndërsa 6 u shpallën në kerkim. Mes të shpallurve në kerkim janë djali i Breçanit dhe Ervin Mata.

Ish-drejtori i policisë, Erzen Breçani ka deklaruar se nëse ndodhet në burg për shkak të djalit të tij, i cili është shpallur në kërkim për trafik droge.

Në dëshmi Breçani ka deklaruar se nëse është në burg, është prej djalit të tij, Eralbi Breçani. Ai mohoi të ketë prova për aktivitetin e trafikut të drogës dhe se nuk di gjë se me çfarë merret djali i tij.

Para trupës gjykuese ia ka deklaruar se e ka këshilluar të birin, Eralbi Breçani që të mos merrej me gjëra të paligjshme. Ndërsa ka thënë se vetë i ka shërbyer shtetit edhe duke vënë jetën në rrezik.

“Nëse jam në burg jam prej djalit. E kam këshilluar të mos merret me gjëra të paligjshme. Nuk e di ça ka bërë, nuk kam prova me ça merret im bir. Vetë i kam shërbyer këtij shteti, ku kam vënë edhe jetën në rrezik”, ka thënë Breçani duke përmendur edhe aksionet policore dhe personazhet që ka arrestuar.’’Source link

Notícias

Butão, Kuensel Online, Inglês

A comprehensive guideline for the Central Monastic Body was launched yesterday in Punakha. The guidebook contains roles and responsibilities of the Central Monastic Body and

Sérvia e Montenegro, Bota Sot, Albanês

Ministrat e Jashtëm të Grupit të Shtatë shteteve më të industrializuara (G7) kanë mbështetur zgjatjen e mëtejme të ndalimit aktual të luftimeve në Gazë. Përmes

Bahrein, Al Bilad Press, Árabe

واصل برنامج “صناع القرار الاقتصادي الخامس” الذي تنظمه جمعية البحرين لتنمية المؤسسات الصغيرة والمتوسطة برئاسة النائب أحمد صباح السلوم فعالياته باستضافة خبيرة العلاقات العامة والإعلام،